Prosciutto coto Mito di Langhirano este o sunca facuta dintr-o selectie de carne proaspata din picior de porc matur italian, lucrata extrem de delicat în saramura fapt care imbunatateste aroma de carne proaspata. Saramura se prepara folosind condimente unice si nu amestecuri. Toate ingredientele sunt atent selectionate. Apoi sunca este maturata într-un container de otel timp de cel putin 48 ore. Dupa aceasta operatie urmeaza turnarea in forma si de gatitul cu ajutorul sistemului „cookin-strip-off”. Sunca este gatita intr-un cuptor cu abur timp de cel putin 20 de ore. Dupa gatit sunca ramane intr-o magazie de racire pentru cel putin 48 de ore.
Numele Mito, aduce un omagiu unui loc din Langhirano, considerat locul de nastere al maestrilor macelari care au dezvoltat traditia salamului italian.
Prosciutto coto Mito di Langhirano nu conține: organisme modificate genetic, alergeni, cazeina si / sau lactoza si derivati de lapte, polifosfati, adaos de glutamat de sodiu, gluten.
Ingrediente:
pulpa de porc, sare, dextroza, arome, fructoza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu.